Organisatie en activiteiten
IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.Voor food en non-food industrie zoals: zuivel, vleesverwerking, slachterijen, brouwerijen, koel- en vriesopslag, chemie- en procesindustrie en sportcomplexen (ijsbanen, skihallen e.a.)

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.
Vakgebied:
Koeltechniek, Airconditioning, Luchtbehandeling / Ventilatie, Service / beheer / onderhoud
Regio:
Heel Nederland
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Aircomonteur, BIM modelleur, Koelmonteur, Monteur leidinggevend, Monteur nieuwbouw, Monteur service

Recente vacatures van IBK B.V.

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:Duwboot 19
Postcode:3991CD
Stad:HOUTEN
Telefoon:+31306380000
Website:IBK B.V.