Organisatie en activiteiten

Al ruim veertig jaren ontwerpen, monteren en onderhouden wij een breed scala van industriële koelinstallaties voor diverse gerenommeerde bedrijven. Onze cliënten zijn o.a. actief in de foodsector, groente – en fruit sector, distributie en overslag, chemische bedrijven en productiebedrijven. Gedurende de afgelopen 40 jaar hebben we een brede ervaring in deze sectoren opgebouwd en zijn wij in staat gebleken om de wensen van onze afnemers te vertalen naar solide oplossingen. Hierbij wordt uiteraard gebruik gemaakt van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Waarom werken bij ons?

Govers Koeltechniek is een relatief klein bedrijf, dat door hun kennis en ervaring toch in staat is om relatief grote koelprojecten te bouwen. Hierdoor blijven we steeds nieuwe toepassingen ontwikkelen en zijn we in staat om o.a. compressor skids in eigen werkplaats te bouwen. We hebben een platte organisatie met korte lijnen en ruimte voor eigen inbreng.

Aantal medewerkers
25
Vakgebied:
Airconditioning, Koeltechniek, Luchtbehandeling / Ventilatie
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Aircomonteur, Koelmonteur, Monteur (in opleiding), Monteur leidinggevend, Monteur nieuwbouw, Monteur service / servicemonteur
Afbeelding
Bedrijfsfilm

Recente vacatures van Govers Koeltechniek B.v

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:Tilburgsebaan 14
Postcode:5126 PH
Stad:GILZE
Land:NL
Telefoon:+31161456800