Organisatie en activiteiten
In 30 jaar tijd is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Centercon is onderdeel van de Jupiter Techniek Groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en met meerdere vestigingen (Rosmalen en Zwolle) beschikt de organisatie over een goede landelijke dekking.
Waarom werken bij ons?
Centercon is een vooruitstrevende, dienstverlenendeorganisatie met een informele, laagdrempelige, no-nonsense cultuur. We werken dagelijks nauw met elkaar samen om zo het beste resultaat te behalen.Op dit moment zijn er +/- 85 medewerkers werkzaam.

We hechten veel waarde aan een prettige werksfeeren werkomgeving. Binnen Centercon kennen we een 'platte organisatiecultuur'. Dat wil zeggen dat we zo min mogelijk managementlagen hebben. Hierdoor hebben medewerkers meer eigen verantwoordelijkheid en is er veel interactie tussen verschillende afdelingen. De lijnen zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen.

Er worden regelmatige uitjes gepland, met de gehele organisatie of met het team / de afdeling. Zo zijn we de afgelopen tijd naar het Kerstcircus, Wipe-Out en op skireis geweest. Collega's kunnen ook eigen ideeën aandragen. Hierdoor zullen we binnenkort in een karaokebar staan. Verder kun je in de pauze tafeltennissen, tafelvoetballen of darten met andere collega's.
Aantal medewerkers
+- 85
Vakgebied:
Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek
Regio:
Heel Nederland
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Commercieel medewerker binnendienst, Koelmonteur
Afbeelding

Recente vacatures van Centercon

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:Kiotoweg 60
Postcode:3047BG
Stad:Rotterdam
Land:NL
Telefoon:+31104584455
Fax:+31104427359
Website:Centercon