Organisatie en activiteiten
Beijer Ref Support houdt zich in Nederland bezig met de werving en selectie voor een 3-tal leveranciers van koeltechnische componenten én SCM Ref Unitbouw.
Via de business units Coolmark BV, ECR-Nederland BV en Uniechemie BV, worden deze producten op de markt gebracht. Hiernaast assembleert SCM Ref klantspecifieke installaties welke op OEM basis of via de eerder genoemde business units geleverd worden.
Waarom werken bij ons?
De activiteiten van bovengenoemde organisaties hebben betrekking op de verkoop en advies van componenten en eindproducten voor de koel-, vries- en klimaattechniek. De klanten zijn koeltechnische installatiebedrijven, de F-gassen gecertificeerde bedrijven gespecialiseerd in airconditioning.
Aantal medewerkers
ca 175
Vakgebied:
Airconditioning, Duurzame Energietechniek, Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek, Luchtbehandeling / Ventilatie, Verwarming
Regio:
Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Commercieel medewerker binnendienst, Koelmonteur, Technisch adviseur, Technisch medewerker binnendienst
Afbeelding

Recente vacatures van Beijer Ref Support BV

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:Westfields 1210
Postcode:5688HA
Stad:OIRSCHOT
Land:NL
Telefoon:+31881220704