Kandidaten

 

Inschrijven

U kunt, nadat u zich heeft ingeschreven, binnen uw zoekprofiel naar eigen wens en inzicht matchcriteria invoeren en wijzigen. Daarmee vindt u gemakkelijk de vacatures die het beste aansluiten bij uw profiel en sturen wij u de actuele vacatures automatisch toe.

Job search agent

U wilt zich niet inschrijven, maar wel op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

U krijgt automatisch per e-mail vacatures toegestuurd die aan de ingevulde zoekcriteria voldoen. Dit werkt onafhankelijk van uw inschrijving als kandidaat en kan dus ook geactiveerd worden als u niet ingeschreven bent als kandidaat. Het enige wat wij van u hoeven te weten is uw e-mailadres en waarnaar u op zoek bent (Searchagent)

Persoonlijke begeleiding

In een persoonlijk gesprek met onze consultants inventariseren wij welke vacatures en bedrijven bij uw ambities aansluiten. Tijdens de selectieprocedures zijn wij het aanspreekpunt voor u en voor onze opdrachtgever om het hele proces te begeleiden.

Het sollicitatieproces

U kunt solliciteren door onderaan een vacature op de knop "solliciteer" te drukken en vervolgens de stappen te doorlopen die daarop volgen.

Uiteraard kunt u de betreffende Consultant ook een e-mail sturen of gewoon bellen. Ook als u vragen heeft over de betreffende vacature, beantwoorden wij die graag.

Als u aangegeven heeft interesse te hebben in een vacature, werken wij daarna als volgt;

  • bij voldoende aansluiting nodigen wij u uit voor een intakegesprek;
  • na het persoonlijk gesprek bepalen we samen of we verder gaan. Wij introduceren u bij onze opdrachtgever(s) middels een Curriculum Vitae en een gespreksverslag;
  • u gaat goed voorbereid op sollicitatiegesprek. Beide partijen hebben alle benodigde informatie om snel tot de kern van de zaak te komen.
  • U treedt rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst:
    • wanneer er sprake is van een flexibele basis (detacheren of uitzenden), wordt u hierover tijdig door ons ge├»nformeerd.
Ga meteen naar actuele Vacatures, Contact of inschrijven