Organisatie en activiteiten
Seamark en handelsmerk AM-Solution zijn binnen de industrie van Koeltechniek niet meer weg te denken. Onze organisatie is een combinatie op het gebied van Reefer containers. De kern van de organisatie zorgt ervoor dat Reefer containers altijd in top conditie verkeren. Of dit nu is op het gebied van dagelijks onderhoud, monitoren van beladen containers, of de elektronica reparaties van de Reefer.
Waarom werken bij ons?
Onze organisatie is een begrip in zowel de Rotterdamse als Antwerpse haven, als wereldwijd op het gebied van de verkoop van diverse innovatie tools en spare-parts. Wij zijn niet bang om de industrie klaar te maken voor de toekomst.

Wij hebben deze naam opgebouwd door als organisatie hard te werken en uitstekende service te verlenen aan onze klanten. Als Rotterdams bedrijf hebben wij allemaal een handen uit de mouwen mentaliteit. Dit in combinatie met de jonge leeftijd binnen onze organisatie, maakt dat we een dynamische en enthousiaste organisatie zijn.
Aantal medewerkers
90
Vakgebied:
Elektrotechniek, Koeltechniek, Pompen / Compressoren, Service / beheer / onderhoud
Regio:
Zuid-Holland
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Koelmonteur, Monteur (in opleiding)
Afbeelding

Recente vacatures van Seamark Reefer Service B.V.

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:Koddeweg 2
Postcode:3194 DH
Stad:ROTTERDAM HOOGVLIET
Telefoon:+31104386369
Fax:+31104386702