Organisatie en activiteiten
Van Kempen Koudetechniek B.V. is een vooraanstaande installateur van koeltechnische installaties in binnen- en buitenland voor bedrijven binnen de AGF, voedsel en bloemenbranche. Van Kempen Koudetechniek staan bekend in de markt als technisch vooruitstrevend, innovatief, klantgericht, maar vooral ook met oog voor haar eigen medewerkers.
De organisatie kenmerkt zich verder door een laag verloop onder de medewerkers. Een prettige werksfeer, waar onderling vertrouwen een belangrijke rol speelt.
Van Kempen Koudetechniek is continu in beweging en daarom zijn wij dan ook op zoek naar nieuwe collega’s!
Waarom werken bij ons?
Wij bieden je een werkomgeving waar mensen hun vaardigheden, talenten, ervaring en interesses optimaal kunnen benutten. Daarnaast is er de mogelijkheid om verder te groeien in onze organisatie en om opleidingen en cursussen te volgen. We hebben zelfs onze eigen VK Academy!

Onze personeelsvereniging is erg actief en organiseert met regelmaat leuke uitjes; van ergens een hapje eten tot waterskiën, van karten tot een dagje naar onze hoofdstad.
Aantal medewerkers
100
Vakgebied:
Airconditioning, Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek
Regio:
Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Aircomonteur, Inbedrijfsteller, Koelmonteur, Monteur (in opleiding), Monteur leidinggevend, Monteur nieuwbouw, Monteur service / servicemonteur, Technisch medewerker binnendienst, Werkvoorbereider nieuwbouw
Solliciteren
Afbeelding
Bedrijfsfilm

Recente vacatures van Van Kempen Koudetechniek B.V.

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:Spoorstraat 14
Postcode:4001 CN
Stad:Tiel
Telefoon:+31344634884