Organisatie en activiteiten
Wij zijn gespecialiseerd in koudetechniek, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Al meer dan 25 jaar ontwikkelen, installeren en onderhouden wij koel-, vries- en klimaatinstallaties voor diverse sectoren zoals AGF, (industriële) bakkerijen, Tuinbouw, Voedingsmiddelenindustrie, Vleesverwerking, Distributiecentra- en opslag, etc.

Als familiebedrijf staan wij garant voor eerlijk advies, topkwaliteit van materiaal en apparatuur, gedegen kennis en niet te vergeten: hard werkende en geduldige vaklieden, voor wie het resultaat en de werkbaarheid het belangrijkst zijn.

Verbrugge is een echt familiebedrijf. In 1991 is vader Ad begonnen met een klein bedrijf in koeltechniek. Inmiddels zijn we met acht fulltime medewerkers en het bloed kruipt waar het niet gaan kan: zoon Guus werkt sinds 2004 mee en is inmiddels allround specialist in de koel- en klimaattechniek. Ook dochter Elke is vanaf 2011 aangesloten, en de spin in het web die alles achter de schermen regelt.
Waarom werken bij ons?
Kom je bij ons werken, dan ga je aan de slag in een klein team van ervaren en enthousiaste vaklieden met passie voor koeltechniek. We zijn werkzaam in diverse sectoren en installeren en onderhouden kleine, middelgrote tot grote installaties, wat je werk zeer afwisselend maakt. Naast veel ruimte voor zelfstandigheid, bieden we je ontwikkelingsmogelijkheden, een marktconform salaris en 38 vrije dagen.
Vakgebied:
Airconditioning, Elektrotechniek, Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek, Luchtbehandeling / Ventilatie, Meet & Regeltechniek, Service / beheer / onderhoud
Regio:
Limburg, Noord-Brabant
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Aircomonteur, Koelmonteur, Monteur nieuwbouw, Monteur service / servicemonteur
Afbeelding

Recente vacatures van Verbrugge Koeltechniek

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:De Vlonder 216
Postcode:5427 DH
Stad:BOEKEL
Land:NL
Telefoon:+31492323117