hc-groep

HC Groep

Meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van binnenklimaattechniek.

HC Groep

Het enthousiasme, de ontwikkeling en betrokkenheid van onze medewerkers maakt ons tot wat we zijn: HC Groep, succesvol specialist in binnenklimaattechniek. Dagelijks zijn, verspreid over 4 locaties in Nederland en 2 locaties in het buitenland, meer dan 250 medewerkers betrokken bij de uitwerking van specialistische vraagstukken op het gebied van klimaattechniek.

Werken bij de HC Groep

Je wordt bij HC Groep niet zomaar het diepe in gegooid. Je krijgt een inwerktraject op maat, met uitstekende begeleiding. Dit kan bestaan uit een dag meelopen met verkoop buitendienst, monteurs en/of een dagje in het magazijn, om een beeld te krijgen van de producten en de oplossingen. Maar ook samen met een ervaren collega een ontwerp en calculatie maken.

De HC Groep biedt jou een technisch uitdagende functie in een innovatieve organisatie. Met alle toekomstperspectieven van dien. Ambieer je in de toekomst een leidinggevende rol, of wil je jezelf bijvoorbeeld op commercieel of juist op technisch gebied ontwikkelen? Binnen de HC Groep is dit mogelijk!

Ambitie HC Groep

"Het is onze ambitie om de gebouwen waarin mensen werken, wonen, sporten en leven gezond te maken."

Klantgericht, deskundig, toegankelijk en betrouwbaar... samen met onze klanten zoeken we naar de juiste oplossing.

Feiten en cijfers

Aantal medewerkers 250

Gemiddelde leeftijd 39

Vier locaties in Nederland twee in het buitenland

Hoofdkantoor in Waalijk

Sfeer: informeel

Kledingadvies: casual

hc-groep_pand2

Jouw ontwikkeling

Als HC Groep investeren wij veel in de ontwikkeling van onze medewerkers. Alle medewerkers hebben een opleidingsbudget en je mag zelf bepalen waaraan je dat wilt besteden, zolang het maar een bijdrage levert aan jouw loopbaan binnen HC Groep.

Daarnaast zijn de doorgroeimogelijkheden binnen HC Groep groot. Zit je bij het ene bedrijf aan je plafond dan is er vast wel een nieuwe uitdaging beschikbaar binnen een ander bedrijf binnen de groep.

Meer weten over HC Groep?

Neem dan contact op met Marjolein Voetman / HR Manager van HC Groep.

Telefoonnummer +31 (0) 416 650 075
E-mail: werkenbij@hcgroep.com

Actuele vacatures

Vakgebieden

Luchtbehandeling / Ventilatie, Klimaattechniek / HVAC

Regio’s

groningen, friesland, drenthe, overijssel, flevoland, gelderland, utrecht, noord-holland, zuid-holland, zeeland, noord-brabant, limburg