Ibk

IBK

Bijdragen aan het welzijn van mensen en oplossingen bieden voor een gezonde, groene toekomst.

IBK Airconditioning & Koudetechniek

Bij alles wat wij doen staan mens, wereld en toekomst centraal. Wij willen op alle denkbare manieren bijdragen aan een gezonde, groene toekomst. Om die groene toekomst te realiseren, moeten economisch rendement en sociaal rendement gelijke tred houden met elkaar.

Dat uit zich op allerlei manieren. Wij werken bijvoorbeeld het liefst met natuurlijke koudemiddelen. Het aantal installaties waarin natuurlijke stoffen gebruikt worden voor het koelproces neemt ieder jaar toe en zal de komende jaren naar verwachting oplopen tot tachtig procent.

Een andere manier waarop wij bijdragen aan een duurzame toekomst is innovatie. Door voortdurend te blijven investeren in het ontwikkelen van nieuwe systemen en het verbeteren van bestaande technologieën helpen wij organisaties om hun carbon footprint drastisch te verminderen. Zo dragen wij ons steentje bij aan het realiseren van de klimaatdoelstellingen.

Dat wij duurzaam ondernemen, is ook te zien aan de manieren waarop wij intern met elkaar omgaan. Wij bieden een veilige, prettige en kansrijke werkplek aan mensen van alle leeftijden, ongeacht hun achtergrond. Onze focus op mens en milieu maakt ons anders. Het maakt ons bijzonder. Het maakt ons IBK Airconditioning & Koudetechniek.

Werken bij IBK

Terwijl de harde kern nog steeds doet waar ze goed in is, werken met techniek, werkt een team daaromheen aan verdere professionalisering van de organisatie. Want meedoen op het hoogste niveau betekent ook kritisch kijken naar je eigen bedrijf. Structuur aanbrengen en mensen blijvend opleiden. Niet alleen vooroplopen in techniek, maar ook als werkgever.

Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een bedrijf waar kwaliteit en innovatie centraal staan? Een bedrijf waar persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en de zorg voor een gezonde, groene wereld net zo belangrijk zijn als omzet en winst? Dan ben je helemaal op je plaats bij IBK. Wij geloven namelijk dat economisch en sociaal rendement hand in hand gaan.

Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste vrouwen of mannen die onze visie willen omarmen. Mensen met een passie voor techniek die het allerbeste voor de klant willen. Mensen die van aanpakken weten en de vrijheid aankunnen van een zelfstandige job.

ambitie IBK

Hoe maakt IBK zijn ambitie waar? In 2025 is IBK trendsetter en marktleider in Nederland op het gebied van duurzame warmte- en koude techniek voor de industrie, de utiliteits- en foodsector. Door onze continue focus op innovatie, presteren wij optimaal op het gebied van milieu, techniek en prijs. Wij bieden uitsluitend oplossingen die bijdragen aan het welzijn van mensen en aan een gezonde, groene toekomst.

Feiten en cijfers

Aantal medewerkers 250

Gemiddelde leeftijd 39

Sfeer: informeel

Kledingadvies: casual

Kantoor in Houten

Stein liggend 3

Jouw ontwikkeling

IBK heeft sterke ambities en om die ambities te realiseren investeren wij maximaal in de ontwikkeling van ons team. Dat doen we onder andere door gebruik te maken van de geweldige opleidingsfaciliteiten waarover de bedrijvengroep waartoe IBK behoort beschikt.

Bij IBK kijken we niet naar welke kennis je tekort komt. We kijken vooral naar je ontwikkelingsmogelijkheden en motivatie om uit te groeien tot een specialist in de koudetechniek.

Ontstaan er doorgroeimogelijkheden dan kijken we altijd eerst naar interne kandidaten. Zo bieden we maximale mogelijkheden voor onze medewerkers om hun ambities binnen IBK te realiseren.

Meer weten over IBK?

Neem dan contact op met Rosa Bosch / HR Adviseur van IBK.

Telefoonnummer +31 (0) 30 634 81 06
E-mail: rbosch@ibkgroep.nl

Actuele vacatures

Vakgebieden

Luchtbehandeling / Ventilatie, Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek

Regio’s

utrecht