download

Lennox

Wereldwijd vertegenwoordigt in 46 landen

Lennox

LENNOX EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika), een divisie van Lennox International Incorporated (LII), ontwerpt en produceert verwarmings-, airconditioning-, luchtbehandelings- en koelapparatuur.Onze reputatie als leidende speler in de markt is gebaseerd op eenvoudige principes die onze acties sturen: altijd naar u luisteren, uw bedrijfsgebieden kennen en uw behoeften begrijpen, terwijl we ervoor zorgen dat onze medewerkers binnen de groep groeien.We zijn ons volledig bewust van het belang van milieukwesties en ondersteunen u ook in het kader van wijzigingen in de regelgeving en ontwikkelen oplossingen die voldoen aan alle toepasselijke milieurichtlijnen (F-Gas & EcoDesign).

Werken bij Lennox

Lennox Benelux is onderdeel van Lennox EMEA (Europe Middle-East Africa), Ons kantoor is gevestigd in Nijkerk. Lennox is een laagdrempelige organisatie, er heerst een informele sfeer waar we elkaar helpen mooie resultaten neer te zetten. Er zijn korte communicatielijnen.Lennox levert klimaatoplossingen. Denk daarbij aan installaties voor klimaatbeheersing, verwarming, airconditioning en koeling.  Onze klanten staan wij bij in projecten door optimale en duurzame oplossingen te bieden. Onze klanten bevinden zich in verschillende markten, zoals warenhuizen, data- en telecomcenters, kantoren, hotels, banken, winkelcentra, bioscopen en andere vrijetijdscentra. Bij Lennox EMEA werken 1100 medewerkers in 11 landen. Wereldwijd zijn wij vertegenwoordigd in meer dan 46 landen. Bij Lennox Benelux werken ongeveer 70 personen.

Ambitie Lennox

"Het is onze ambitie om de gebouwen waarin mensen werken, wonen, sporten en leven gezond te maken."

Klantgericht, deskundig, toegankelijk en betrouwbaar... samen met onze klanten zoeken we naar de juiste oplossing.

Feiten en cijfers

Aantal medewerkers 250

Gemiddelde leeftijd 39

Vier locaties in Nederland twee in het buitenland

Hoofdkantoor in Waalijk

Sfeer: informeel

Kledingadvies: casual

Industry-Process

Jouw ontwikkeling

Als HC Groep investeren wij veel in de ontwikkeling van onze medewerkers. Alle medewerkers hebben een opleidingsbudget en je mag zelf bepalen waaraan je dat wilt besteden, zolang het maar een bijdrage levert aan jouw loopbaan binnen HC Groep.

Daarnaast zijn de doorgroeimogelijkheden binnen HC Groep groot. Zit je bij het ene bedrijf aan je plafond dan is er vast wel een nieuwe uitdaging beschikbaar binnen een ander bedrijf binnen de groep.

Meer weten over Lennox?

Neem dan contact op met Marjolein Voetman / HR Manager van HC Groep.

Telefoonnummer +31 (0) 416 650 075
E-mail: werkenbij@hcgroep.com

Actuele vacatures

Vakgebieden

Luchtbehandeling / Ventilatie, Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek

Regio’s

groningen, friesland, drenthe, overijssel, flevoland, gelderland, utrecht, noord-holland, zuid-holland, zeeland, noord-brabant, limburg