logo-voets-en-donkers_RGB_11_2018

Voets & Donkers

Eigenzinnig, gemoedelijk en met een enorme teamgeest

Voets & Donkers

Voets & Donkers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van koelinstallaties en luchtbehandelingssystemen. Onze kracht zit in de combinatie van innovatief vermogen en een kostenefficiënte productie: we hebben de kennis in huis om met u mee te denken en te ontwerpen, én de mogelijkheden om uw product tegen lage kosten voor u te produceren. Wat we ook voor u doen, we bieden altijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing, die past bij uw doelstellingen.

Ons vakgebied strekt zich uit over de volledige breedte van de industriële koel- en vriestechniek en luchtbehandeling, met een specialisatie op het gebied van kaasrijping, voedselverwerking, highcare, cleanrooms en airconditioning. Overal waar u een omgeving met gecontroleerde luchtcondities wilt creëren, kunnen wij u van dienst zijn. Of u nu een grote of kleine opdracht bij ons neerlegt, we pakken iedere uitdaging met plezier, deskundigheid en professionaliteit op. Daarbij deinzen we er niet voor terug volledig nieuwe technieken en toepassingen te ontwikkelen. Technieken die we door de jaren heen zelf hebben ontwikkeld, zetten we nu nog iedere dag succesvol in voor onze klanten.

Werken bij VOETS & donkers

Kansen, doorgroeimogelijkheden, ervaring opdoen, je ei kwijt kunnen of gewoon iedere dag leuk werk verrichten. Waar ben jij naar op zoek in je nieuwe baan? Bij Voets & Donkers hebben we voor elk niveau iets te bieden: van net geslaagd tot zeer ervaren en alles daar tussenin. Doordat wij onze koeltechnische en luchtbehandelingsinstallaties in eigen huis produceren, durven we nieuwe kansen aan te grijpen en zijn we altijd in voor innovatie. Met veel expertise en kennis, maar vooral eigenzinnig, gemoedelijk en met een enorme teamgeest. Tot onze klanten behoren grote spelers in de voedingsmiddelenbranche en nationaal bekende bedrijven. Ben jij in voor een nieuwe stap? Wie weet tot snel!

ambitie voets & donkers

Dankzij onze eigen productiefaciliteiten en ons vakmanschap zijn wij in staat om voortdurend te innoveren. Dat doen we vooral door goed te luisteren naar de behoefte en wensen van onze klanten. Vanuit die positie willen wij onze verdere groei realiseren.

Feiten en cijfers

Aantal medewerkers 45

Gemiddelde leeftijd 40

Twee locaties

Hoofdkantoor in Schijndel

Sfeer: informeel

Kledingadvies: casual

VoetsDonkers-bedrijfsbussen

Jouw ontwikkeling

Werken bij Voets & Donkers moet op de eerste plaats vooral heel leuk zijn. Is dat het geval dan komt het met de ontwikkeling van onze medewerkers ook wel goed. Wij bieden namelijk veel vrijheid en zelfstandigheid in onze functies. En als het nodig is dan is er altijd een collega bereid om bij te springen en je vooruit te helpen.

Je leert bij Voets & Donkers veel door te doen. Daarnaast wordt er bij Voets & Donkers veel geïnvesteerd in het opleiden van de medewerkers. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om intern door te groeien.

Meer weten over VOETS & Donkers?

Neem dan contact op:

Telefoonnummer +31 (0) 73 549 2911
E-mail: info@voetsdonkers.nl

Actuele vacatures

Vakgebieden

Luchtbehandeling / Ventilatie, Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek

Regio’s

noord-brabant