Western-logo-2020-rood-zwart-jpeg

Western Airconditioning

Al vanaf 1988 actief op de Nederlandse markt als leverancier van airconditioners, koelmachines, warmtepompen en luchtbehandelingsapparatuur.

Western Airconditioning

Western Airconditioning uit Hoevelaken is al vanaf 1988 actief op de Nederlandse markt als leverancier van airconditioners, koelmachines, warmtepompen en luchtbehandelingsapparatuur. Wij bieden een compleet leveringsprogramma voor de meest uiteenlopende toepassingen: woonhuizen, kleine bedrijfsruimten, winkels, server- en computerruimten, kantoren en stadions.

Onze verkoopafdeling bestaat uit een team van binnen- en buitendienstmedewerkers die zowel op commercieel als technisch gebied een gesprekspartner zijn voor advies, selectie en verkoop van onze apparatuur.

Voor service en onderhoud heeft Western Airconditioning een eigen organisatie met ervaren Service engineers en support vanuit de binnendienst. De planning van onderhoud en reparaties gaat volledig geautomatiseerd en de historie van elke airconditioner is direct oproepbaar. Onze service organisatie staat 24-uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dus ook buiten kantooruren zijn wij beschikbaar voor storingen aan installaties. Ook bieden wij diverse gunstig geprijsde servicecontracten op maat aan, afgestemd op de wensen van de klant.

Ons bedrijfspand aan De Wel 10 in Hoevelaken telt ruim 30 medewerkers en is voorzien van een moderne infrastructuur voor telefonie, automatisering en op- en overslag van apparatuur.

Werken bij WESTERN AIRCONDITIONING

Western Airconditioning is gevestigd in Hoevelaken. Er werken 40 medewerkers met een achtergrond in koel- en klimaattechniek. Western Airconditioning is altijd op zoek naar vakspecialisten of naar nieuw talent dat zich het vak eigen wil maken.

Ambitie WESTERN AIRCONDITIONING

"Western Airconditioning wil haar opdrachtgevers een totaalaanbod van klimaat- en koeltechnische oplossingen bieden. Daarnaast ontzorgen wij onze opdrachtgevers door het bieden van 24 uurs service 7 dagen per week. Duurzaamheid speelt een zeer belangrijke rol bij de producten die Western Airconditioning levert.

Feiten en cijfers

Hoofdkantoor in Hoevelaken

Gemiddelde leeftijd 39

Sfeer: informeel

Kledingadvies: casual

97167151_2642796879164994_7263188098702376960_n

Jouw ontwikkeling

Bij Western Airconditioning staat de mens centraal. Dat betekent ook dat we veel investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Kom je bij Western Airconditioning in dienst dan kijken we samen naar jouw loopbaanplan en zoeken we daar de juiste trainingen en opleidingen bij.

Meer weten over Western Airconditioning?

Neem dan contact op met Wilco van de Beek van Western Airconditioning.

Telefoonnummer +31 (0) 33 2477 800
E-mail: pz@western.nl

Actuele vacatures

Vakgebieden

Luchtbehandeling / Ventilatie, Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek

Regio’s

utrecht