Organisatie en activiteiten
Western Airconditioning B.V. is een leverancier van airconditioners, koelmachines, warmtepompen en luchtbehandelingsapparatuur en onderscheidt zich door een klantgerichte manier van denken en handelen. Een breed leveringsprogramma, een perfecte service en uitgebreide technische ondersteuning maken Western Airconditioning B.V. tot een betrouwbare leverancier, zowel voor adviseurs, installateurs als eindgebruikers.
Waarom werken bij ons?
Western Airconditioning is een professioneel bedrijf, bestaande uit o.a. een verkooporganisatie met het meest complete productenprogramma om trots op te zijn en een kwalitatief hoogstaande service organisatie. Er heerst een prettige werksfeer en goede samenwerking tussen de binnen- en buitendienst en de verschillende afdelingen. Je wordt gemotiveerd om door te groeien en je vergaarde kennis over te dragen aan de jongeren. Bij ons ben je geen nummer maar is er aandacht voor jou en je naasten.
Vakgebied:
Airconditioning, Klimaattechniek / HVAC, Luchtbehandeling / Ventilatie
Regio:
Utrecht
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Accountmanager
Solliciteren
Bedrijfsfilm

Recente vacatures van Western Airconditioning B.V.

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:De Wel 10
Postcode:3871 MV
Stad:Hoevelaken
Land:NL
Telefoon:0332477800