Organisatie en activiteiten
Greeuw Airconditioning heeft jarenlange ervaring met klimaatbeheersing. Waar klimaatbeheersingssystemen in het verleden misschien een luxe was kan geen woning, kantoor of sportschool tegenwoordig zonder een klimaatbeheersingssysteem. Wij zijn er voor iedereen en gespecialiseerd in het vertalen van klimaatwensen naar een passende economisch, duurzame en comfortabele oplossing die wij vervolgens realiseren en onderhouden conform de eisen die wij stellen aan onze hoogwaardige klimaatsystemen en installateurs.
Waarom werken bij ons?
Werken bij Greeuw betekent dat je alle kans krijgt jezelf te ontwikkelen binnen je vakgebied, steeds meer verantwoordelijkheden en uitdagingen krijgt. Naast de ontwikkeling van jezelf is ook een prettige werksfeer van groot belang.

Onze filosofie is dat werken ook vooral leuk moet zijn. Wij hebben de overtuiging dat elke nieuwe verkoop start bij een succesvol afgeronde installatie. Belangrijk speerpunt in deze filosofie is dat wij de medewerkers zo faciliteren dat deze plezier heeft in zijn werk en dit ook uitstraalt.

Om dit alles ook echt waar te maken zijn al onze processen beschreven en is continu verbeteren erg belangrijk. We hebben goede voorwaarden voor het personeel en doen veel aan teamontwikkeling door het organiseren van teamdagen en borrels.
Aantal medewerkers
10-15
Vakgebied:
Airconditioning, Elektrotechniek, Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek, Luchtbehandeling / Ventilatie
Regio:
Noord-Holland
Solliciteren
https://www.cooljob.nl/vacatures/vacature-aircomonteur-particuliere-markt-527932-15.html

https://www.cooljob.nl/vacatures/vacature-aankomend-aircomonteur-24-40-uur-527928-15.html
Afbeelding

Recente vacatures van Greeuw Airconditioning

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:Wezelkoog 3
Postcode:1822 BL
Stad:ALKMAAR
Land:NL
Telefoon:+31722100330